Sider

mandag 27. juni 2011

Hotsteps Falling in love:)

"Falling in love" ble vår hund! Kunne han hatt mer perfekt navn? Hvem kan ikke falle for den nydelige lille skjønningen? Vi gleder oss enda mer til å hente han på fredag nå som vi vet hvem som blir vår:))
Niro er navneforslaget fra oss voksne, som må godkjennes av sjefsberta, snart skolejente og nesten voksen; Leah Victoria, i morgen tidlig... Og navnet stammer fra Robert de Niro, mannen med hovedrollen i filmen "Falling in love". En fabelaktig skuespiller som det vil glede oss stort å få oppkalle hunden vår etter.
Ingunn oppdretter, sier at dette er en rolig og koselig valp, som passer perfekt som familiehund og turkamerat. Han har god matlyst og har godt med valpefett, er kosete og glad. Han høres helt perfekt ut for oss! Vi gleder oss så fælt til å se han!
Alt er klart her hjemme, alle innkjøp er gjort og buret har fått fast plass. En vedovn som sjelden brukes, måtte vike plass og vi fikk plassert buret i gangen... Så nå venter vi, om mulig, enda mer på lillebror, ja for den store, nesten voksne Leah Victoria, skal nemlig bli storesøster på fredag (til valpen altså...):)

1 kommentar:

  1. Så flott gutt med en sjarmerende stamtavlenavn da;) Og Niro er et fint og fengende hundenavn;) Jeg skjønner dere venter på at den dagen skal komme. Jeg hadde nesten glemt for koselig det var å ha en liten valp, selv om man også fort glemmer hvor mye jobb der er;)
    Masse lykke til! Detta blir kos!

    SvarSlett