Sider

onsdag 15. juni 2011

Innkjøp!

Nå har Heidi og Leah Victoria vært å handlet utstyr til det nye familiemedlemmet. Resultatet ble en full bil og en tom lommebok:) Men nå skal vi være sikret en god start med muligheter for å gå tur, leke, sove, være trygg i bilen, spise osv osv.
Det er mye man trenger hvis man skal sørge for hunden slik som anbefalt. Særlig når man ikke har noe utstyr fra før eller særlig erfaring med hva man trenger.
Vi kjøpte matskåler som er tilpasset cocker spanielens lange ører, slik at ørene ikke faller ned i maten. Vi har kjøpt et bur med en pute i, som blir hundens faste soveplass og også oppholdsted ved reise eller ved skumle besøk. Forhåpentligvis blir dette en trygg og god hule, en egen plass bare for hunden.
Vi måtte kjøre 2 timer i bil for å få tak i samme matmerke som kennelen bruker, trodde vi. Etter at vi hadde vært å kjøpt maten, så fant vi ut at det fantes en butikk som førte samme merke en times kjøring unna. Vi kommer nok til å reise dit i fremtiden.... Uansett kjøpte vi 18 kg mat, det holder forhåpentligvis så lenge at vi ikke behøver å ta turen igjen før det blir på tide å kjøpe nytt halsbånd og kobbel.
Ellers ble det noen leker, godbiter til trening, noe å tygge på, refleksvest og ikke minst noen bøker om hundepsykologi, valpesosialisering, treningsformer med hund og hverdagslydighet. Mor er i full gang med å studere og blir kanskje klar til valpen kommer:)
Vi har meldt oss inn i nærmeste hundeklubb, raseklubben og NKK. Det ser ut til å ta sin tid med registrering av medlemskapet og for andre som ønsker å få hund, meld deg inn med èn gang, da er du kanskje registrert når du får hunden og kan delta på kurs i hundeklubben.
Nå er det bare 2,5 uke til vi kan hente valpen og gleder oss mer og mer!

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere er flinke med forberedlesene:) Det er godt å høre. OG jeg tror hunden deres får et veldig godt hjem. Håper jeg får hilse på den engang Heidi :)

    SvarSlett