Sider

mandag 4. juli 2011

Niro har kommet hjem:)

Vi hentet han på fredag, helt til Trondheim måtte vi. Turen dit var veeldig lang og vi var ikke fremme før sent på kvelden og spenningen var stor når vi skulle se han for første gang. Han var selvfølgelig den søteste av alle i flokken og vi elsket ham fra første øyeblikk! Turen hjem gikk bemerkelsesverdig bra, han sov godt i buret og pep hver gang han måtte ut for å tisse, ikke ett uhell på hele turen!
Her hjemme har vi fokus på å gjøre han trygg og kjent med oss og omgivelsene. Han sover mye, leker litt og er kjempesuperflink til å gå ut på do. En tur ut etter hver lille dubb, hvert måltid og litt aktivitet sørger for at han bare tisser på gresset og ikke på stuegulvet. Ellers har han forelsket seg i det langhårede ullteppet vi har under stuebordet, der vil han helst sove, gjerne sammen med et par menneskeføtter. Leah Victorias storesøster Thea, er også forelsket og har flyttet inn for noen dager og er hundepike når alle er på jobb og barnehage. De to har nok sovet mange timer på sofan sammen i dag. Hun er merkelig ivrig etter å tilby passetjenester utover sommeren også, skjønner ikke hvorfor??
I dag tidlig vekket han storesøster Leah med litt småbiting i øret og noen slikk på kinnet, Leah har sjelden våknet med et slikt stort smil. Vi gleder oss til fortsettelsen med hund i hus og ikke minst til han orker å gå mer enn fem meter på tur:)

1 kommentar: